Opleiding Neurovasculaire zorg 2017-2018

Neurovasculaire zorg i.s.m. de Belgische Vereniging voor Neuroverpleegkundigen, Belgian Stroke Council, Flanders Events Organisation
Voor alle verpleegkundigen die de opleiding neurologische zorg gevolgd hebben of bijzonder geïnteresseerd zijn in de neurovasculaire zorg en paramedici werkzaam op een afdeling neurologie, stroke unit of ICU zoals ergotherapeuten, kinesisten, logopedisten, neuropsychologen, diëtisten en maatschappelijk werkers.

Voor het gedetailleerd programma en de sprekers: folder -Neurovasculaire Zorg 2017 of www.vives.be/opleidingen/gezondheidszorg/neurovasculaire-zorg of ESO-endorsement-form_NeurovascularNursesCourse_2017-2018
This meeting is endorsed by the European Stroke Organization. It is open to all who are interested in cerebrovascular diseases.