Opleiding Neurovasculaire zorg 2016-2017

Neurovasculaire zorg i.s.m. de Belgische Vereniging voor Neuroverpleegkundigen, Belgian Stroke Council, Flanders Events Organisation
Voor alle verpleegkundigen die de opleiding neurologische zorg gevolgd hebben of bijzonder geïnteresseerd zijn in de neurovasculaire zorg en paramedici werkzaam op een afdeling neurologie, stroke unit of ICU zoals ergotherapeuten, kinesisten, logopedisten, neuropsychologen, diëtisten en maatschappelijk werkers.

Voor het gedetailleerd programma en de sprekers kunt u zich wenden tot de website van de Belgische Vereniging voor neuroverpleegkundigen: www.bvnv.be of op: www.flandersevents.org/cursussen – winny@flandersevents.org
This meeting is endorsed by the European Stroke Organization. It is open to all who are interested in cerebrovascular diseases.