Dag van het Brein

Week van de Zorg van maandag 11 tem zondag 17 maart én de grootschalige opendeurdag Dag van de Zorg van zondag 17 maart komen er snel aan. Het volledige programma met diverse acties en activiteiten vind je terug op dewebsite: https://www.dagvandezorg.be/

Op donderdag 14 maart 2019 organiseert Dag van de Zorg het Breincongres. Vanuit verschillende disciplines komen mensen aan het woord over ons veelzijdige brein.
De twee keynotes zijn Dick Swaab, Nederlandse arts en neurobioloog en Binu Singh, kinder- en jeugdpsychiater en psychotherapeut. Naast deze twee klasbakken stellen we 6 breinduo’s voor. Met diverse invalshoeken: over revalidatie na NAH, over jongdementie, over psychopharmaca, over breininnovatie, over neuropsychologie en over Tytgat Chocolat.

Gastheer en professionele luisteraar van dienst is Joris Hessels van Radio Gaga en De Weekenden. Ook Minister Jo Vandeurzen is van de partij.
Er zijn slechts 300 plaatsen beschikbaar en al 1/3 volzet. Zorg dus dat je er bij bent! Meer informatie en het volledige programma vind je hier. Mis dit niet en schrijf vandaag nog in! https://www.dagvandezorg.be/weekvandezorg-2019/hetveelzijdigebrein/