Europese “Life After Stroke Forum Webinar”, 29 September 2021 – getuigenissen van beroertepatiënten

SAVE THE DATE

Life after stroke: zorgen voor de mantelzorger, 29 September 2021

10:00 – 11:30 (CET)

 

De “life after stroke” webinars bouwen aan een onderzoeks- en patiëntengemeenschap met focus op het leven na een beroerte. Ze stimuleren overleg en hopen het leven na beroerte te verbeteren. 

Deze webinars zijn gratis. Hou je plekje vrij via deze link.

De “Stroke Alliance for Europe” (SAFE) is een samenwerking tussen meer dan 35 organisaties die beroertepatiënten ondersteunen in meer dan 30 verschillende landen. 

SAFE gelooft in het belang van het samenbrengen van beroertepatiënten en experts met als doel getuigenissen en onderzoek te delen.

Meer informatie op http://elasf.org en https://www.elasf.org/upcoming-webinars/

 

 

 

Registreer hier

Stroke Action Plan Europe – 11 mei

Als onderdeel van de Europese bewustmakingsdag voor beroertes van 11 mei 2021, de European Stroke Organization en de Stroke Alliance for Europe roepen de verschillende ministeries van Volksgezondheid in Europa op om de Verklaring van het Stroke Action Plan in Europa...

Stroke & Go

Deze vereniging, die op 25 december 2019 werd opgericht, heeft als doel: Begeleiding van patiënten die een beroerte hebben gehad De bevolking, en in het bijzonder jongeren, te informeren Het beoefenen van anngepaste sporten aanmoedigen Web : http://stroke-go.be/